Artikler

Kvalitet i kreativ variation

Lige bag firmaskiltet ved indgangen til Jan Nartens snedkerlokaler, i det lille, hyggelige lokalsamfund Stemmen i bydelen Rotenburg an der Wümme, viser en imponerende, perfekt stablet stærke egeplanker, at ægte træ behandles her.

TORSTEN BYGGER TRÆBYGNINGER VED HJÆLP AF GAMLE TRÆBEARBEJDNINGSTEKNIKKER

Torsten Rye Petersen bor sammen med sin kone Rebekka, sine sønner og svigerdøtre, sin mor og i øjeblikket et barnebarn i Give lidt nord for Vejle.

Massivt savværk opgraderer en familievirksomhed i Danmark

"Da jeg først kom ind i branchen og kunne få overskud, indså jeg, hvor let det er at drive savværket, og hvor interessant det er. Det inspirerer mig til at arbejde på savværket hver dag", siger Thomas Andersen, ejer af Varming Savværk i Danmark.

HVORDAN OPNÅR MAN DEN BEDSTE LYD FRA EN KIRKEKLOKKE?

HVORDAN OPNÅR MAN DEN BEDSTE LYD FRA EN KIRKEKLOKKE?

Skovejere saver billedræbte træer og vindfallstømmer for at øge værdien

Har du brug for at rydde skoven efter en gevinst? Er der træer, der er angrebet af barkbillen? En rentabel løsning er at save beskadigede træstammer til mere værdifuldt tømmer til hjemmegårde og salg.

TØMMER TIL MUSIKINSTRUMENTER

Guitarer er Jorge Simons' passion. Han driver firmaet Madinter i nærheden af Madrid, som ikke er specialister i faktisk at bygge guitarer selv men i at forsyne håndværkere med alt det værktøj og alle de materialer de skal bruge til at bygge deres egne musikinstrumenter.