Nyhed nu! Wood-Mizer online shop for Danmark

Wood-Mizer i hele verden

Wood-Mizer er en førende producent af træforarbejdningsmaskiner og er stærkt fokuseret på innovative savværksprodukter.

Fra skoven til den endelige form tilbyder Wood-Mizer et omfattende sortiment af maskiner, herunder smalbånds- og industrisavværker, bredbånds-savværker, renskæringsmaskiner, tørrekamre, høvle og fræsere. Passende hertil fås materialetransportløsninger, savbånd samt slibe- og udlæggemaskiner til træbearbejdere i hele verden.

Opstartprincipper

1982 startede Wood-Mizer i en opfindergarage i Indiana, USA, hvor det første, mobile båndsavværk blev produceret.
Iværksætterne hos Wood-Mizer var absolut overbevist om deres moralske ansvar over for kunder, medarbejdere og miljøet. Deres filosofi bag forretningsetikken har ikke ændret sig i alle de år, selv om firmaet er vokset dramatisk både geografisk og kulturel.

Kundepleje i hele verden

Wood-Mizer gør alt for, at deres kunder har succes. Vores salgs- og serviceteams tilbyder rådgivning og lokal service med mange års erfaring i forskellige markeder og i hele verden.

Wood-Mizer understøtter forhandlere og kunder med filialer på fem kontinenter: i USA, Canada, Costa Rica, Polen, Storbritannien, Frankrig, Rumænien, Tyskland, Sydafrika og Mexico.

Med mere end 100 forhandlere i hele verden kan kunder være sikker på, at de forsynes med produktservice og reservedele, uafhængigt af hvor de bor.

Produktion

Wood-Mizer driver sine hovedproduktionssteder i USA og Polen med i alt mere end 1.000 medarbejdere.

Premiumstål og komponenter af højeste kvalitet er særdeles vigtigt for produktionsstandarderne og den enorme produktionsdybde hos Wood-Mizer. I alle afdelinger implementeres Lean-Manufacturing-principper og kontinuerlige forbedringer for hele tiden af finde nye veje og muligheder for at forbedre processer, kvalitet og hastighed.

Strenge kvalitetskontroller og kontinuerlige forbedringer gennemføres i hvert trin inden for produktionen, lige fra den første koncept og udvikling til den endelige montering af hver enkelt enhed.

Mennesker

Kunderne hos Wood-Mizer er ofte små virksomheder, der saver træ til deres egne og særlige behov og formål og desuden understøtter deres forretning inden for området lønsnit.

I denne forbindelse udbygger de aktivt deres lokale økonomi, skaber arbejdspladser og forbedrer levestandarden - i alle dele af verden.

Wood-Mizer er summen af vores talenterede og alsidige medarbejdere, hvor mange af dem har arbejdet i virksomheden lige fra starten. Det er dejligt at finde mennesker, der deler vores etik og vores lidenskab, og som hjælper os med at skabe et positivt arbejdssted, hvor ideer er velkomne og mennesker værdsættes.

Vokse i fællesskab

Wood-Mizer fortsætter med at fremskynde udviklingen af nye produkter og udbygningen af vores globale distributions- og supportnetværk. Vi understøtter vores kunder med råd, produkter og support for også at sikre deres succes.

Kunder fra Wood-Mizer får ikke bare en maskine, men bliver del af Wood-Mizer-familien. Lad os vokse i fællesskab!

Anmod om katalog
Bestil Wood-Mizer produktkataloget og den tilhørende prisliste gratis.
Anmod om katalog
Bestil Wood-Mizer produktkataloget og den tilhørende prisliste gratis.