Enhver savs ydeevne står og falder med et godt vedligeholdt savbånd.

Selv om den smalbåndsteknik, som Wood-Mizer har udviklet, er meget bruger- og vedligeholdelsesvenlig, betyder slibning af bånd stadig, at du skal lære om emnet, at det tager tid, og at du har brug for en god slibemaskine. Denne tid er ofte ikke til rådighed, især ikke i sæsonen. Mange savværkere tager af sted til deres kunder ved den første solstråle og er først tilbage efter solnedgang.

For at fritage savarbejderne for denne, normalt uelskede, opgave tilbyder mange Wood-Mizer-afdelinger en slibeservice.

Wood-Mizer GmbH i Schletau har drevet den siden 1995 og betjener ikke kun Tyskland, men også Østrig, Danmark og Nederlandene.


Leder af slibeafdelingen - Andre Wacker

Spørgsmål om dine kvalificerede bælter
Wacker vil med glæde besvare dem: +49 - (0) 58 83 - 9880 270

Wood-Mizer slibemaskine

mere erfaring med slibning af savklinger


Wood-Mizers slibeservice handler ikke kun om slibning af bælter, men også om "reprofilering" af det brugte bånd.
Det genbehandles praktisk talt i det samme udstyr, som det blev fremstillet med.

Afhængigt af sæsonen leveres der mellem 9.000 og 14.000 bælter om måneden, som skal modtages, renoveres og sendes videre, nogle gange med bestilling af reservedele. I mellemtiden omfatter dette også mange bånd i specielle længder, som bruges af kunder med andre mærker. Selvfølgelig imødekommes også specielle ønsker til specielle skæresituationer, f.eks. et særligt sæt.

15 medarbejdere, som i spidsbelastningstider får hjælp af vikarer, sørger for, at de mere end 130.000 savklinger, der revideres hvert år, kommer tilbage til savværket efter højst tre arbejdsdage. Særligt gunstige betingelser for forsendelse af bælterne gør det muligt at opnå en næsten uovertruffen pris, så selv savværker med eget slibeudstyr sender ofte deres bælter til slibeservice. For hver skærpet kasse får du et rabatpoint. Hvis du optjener 10 point, sliber vi en kasse bælter gratis - det betyder, at faste kunder sparer 10 %.


Båndsavsklingen er sløv og skal sendes ind til slibning?

Bestil en afhentning online nu, og kassen med savklinger vil blive afhentet - slebet - og returneret den næste arbejdsdag.

Savklinger kan bestilles pr. telefon eller e-mailPå et areal på mere end 300 m² drives her 20 industrislibemaskiner, otte elektronisk styrede indstillingsmaskiner og fire båndrensningsanlæg.
Den nybyggede bygning til vores sliberi i 2019 ligger ikke direkte ved virksomhedens hovedkontor, men på den anden side af den lille landsby i Niedersachsen.
Alt træet til træskeletbygningen blev skåret - naturligvis med vores Wood-Mizer - af stormtræet fra stormvejret i 2018, kun plankebjælkerne til tagspærene skulle leveres færdige på grund af den krævede statik.

Med hensyn til energiforsyning vil solcelleanlægget på 55 kW (peak) forsyne slibningsværkstedet med elektricitet i løbet af dagen i det meste af året.