Nyhed nu! Wood-Mizer online shop for Danmark

VELKOMMEN TIL WOOD-MIZER DANMARK

Mit navn er Brian, og jeg har været repræsentant for Wood-Mizer i Danmark siden 1995. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med alle, der ejer Wood-Mizer-maskiner her i landet eller overvejer at anskaffe sig en. Jeg har allerede mødt nogle af jer, og jeg synes, det er spændende, at I alle har jeres egen historie at fortælle.

Hvordan kom Wood-Mizer til Danmark? 

Vores savværker bruges over hele verden i industrielle træforarbejdningsvirksomheder, små og mellemstore virksomheder og meget ofte også af private brugere. Den tætte kontakt med vores kunder hjælper os med at videreudvikle vores maskiner og bælter på en fornuftig og optimal måde. Hvis du er interesseret i en sav, har Wood-Mizer sandsynligvis et produkt, der passer til dig. 

Brian Jensen har været med Wood-Mizer helt fra begyndelsen. Da Richard Wivers og hans kone Madelin præsenterede Wood-Mizer for første gang på Skov og Teknik ved Jels i 1989, tog Brian og Richard kontakt. Brian organiserede derefter træ og demonstrationssteder i hele Danmark, hvor han deltog i demonstrationsturen med Richard og Madelin i december samme år.

På denne tur fik han lejlighed til at se Wood Mizer, og den første ordre på et mobilt savværk blev en realitet. I 1990 var han den første i Danmark og en af de første i Europa til at tage et mobilt savværk i brug. Da han var alene på markedet lige fra starten, tog han dem med rundt i næsten hele landet. I 1995 stoppede den daværende forhandler med at handle, og samtidig introducerede Wood-Mizer den nye LT40 Super for Klaus Longmuss, administrerende direktør for Wood-Mizer i Tyskland.

Det blev starten på et samarbejde mellem Brian og Klaus Longmuss, og i over 20 år har Brian været ansvarlig for Wood Mizer-salget i Danmark for Klaus Longmuss. Ud over salg omfatter det også alle kontakter vedrørende reservedele, service og slibning af båndsavklinger. Alene i 2017 blev der sendt over 5.000 båndsavklinger fra Danmark til vores slibeservice i Tyskland af de mere end 350 Wood Mizer-kunder, som nu er i brug over hele landet.

Brian bruges også af mange af vores kunder til at få ideer til markedet, når de skal etablere savværker. Det være sig, hvad de forskellige træsorter egner sig til, og hvad der med garanti vil sælge. Brian sætter også gerne en af vores kunder i kontakt, hvis en demonstration er af interesse.

Brian har drevet et mobilt savværk i sammenlagt 10 år og svarer gerne på spørgsmål.


Anmod om katalog
Bestil Wood-Mizer produktkataloget og den tilhørende prisliste gratis.
Anmod om katalog
Bestil Wood-Mizer produktkataloget og den tilhørende prisliste gratis.