WOOD-MIZER DANMARK

 
VELKOMMEN HOS WOOD-MIZER

 

Jeg hedder Kevin, og er ny repræsentant for Wood-Mizer i Danmark.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med alle jer der har Wood-Mizer maskiner rundt omkring i det danske land. Nogle af jer har jeg allerede været ude at møde, og jeg synes det er spændende at i alle har jeres egen historie at fortælle.

Jeg vil prøve at få den danske version af Wood-Mizer frem på de sociale tjenester, og håber at jeg kan gøre tingene mere simple for os som forhandler og såvel jer som forbruger. Så vi kan undgå at nogle kan komme til at føle sig glemt, og tilfredsstille så mange som muligt. Min far Brian står altid klar til at vejlede mig, og jeg har stadig meget at lære om Wood-Mizer’s produkter.

Jeg stræber efter at blive teknisk klog på vores maskiner, så jeg med tiden kan tage ud at lave service og eventuelt undervise i hvordan man udnytter vores maskiner bedst muligt.


Hvordan Wood-Mizer kom til Danmark?

Vores savværker bruges i hele verden både i industrielle træbearbejdningsforetagender, i små og mellemstore virksomheder og meget hyppigt også af private brugere. Den nære kontakt til vores kunder hjælper os med at videreudvikle vores maskiner og bånd fornuftigt og optimalt. Hvis du er interesseret i en sav, har Wood-Mizer sikkert et produkt, der passer til dig.


Brian Jensen har været med Wood Mizer helt fra starten af. Da Richard Wivers og hans kone Madelin demonstrerede Wood Mizer allerførste gang på Skov og Teknik ved Jels i 1989, blev kontakten stiftet mellem Brian og Richard.
Brian sørgede efterfølgende for at arrangere træ og demo steder rundt om i Danmark, hvor han i december samme år deltog i demo turen med Richard og Madelin.
På turen fik han god mulighed for at se Wood Mizer an og den første ordre på et mobilt Savværk var en realitet. I 1990 startede han som den første i Danmark og én af de første i Europa med at køre mobilt Savværk. Da han fra starten var alene på markedet bragte han dem rundt over det meste af landet.

I 1995 stoppede den daværende forhandler og samtidig blev Wood Mizers nye LT40 Super introduceret hos Klaus Longmuss, indehaveren af Wood Mizer i Tyskland.
Der mødte Brian op og det blev starten på et samarbejde mellem ham og Klaus Longmuss, hvor Brian nu i over 20 år har stået for salget i Danmark af Wood Mizer for Klaus Longmuss. Ud over salget, omfatter det alle kontakter vedrørende reservedele, service og slibning af savbånd. Fra Danmark blev der alene 2017 sendt over 5000 stk savbånd til vores slibeservice i Tyskland fra de over 350 Wood Mizer som nu bruges rundt om i det ganske land.
Brian bruges også af mange af vore kunder til idéer om markedet ved opstart af Savværker. Det være sig, hvad de forskellige træsorter er egnet til og hvad der garanteret sælger. Brian henviser også gerne til en af vore kunder hvis en demo skulle have interesse.
Brian kørte ialt 10 år med mobilt savværk og efterfølgende 7 til 8 år hvor han savede til bjælkehuse. Der efter startede Brian som maskinfører i skoven hvorfra han stor set altid er tilrådighed på telefonen.