Udskriv denne side Tilføj til sammenligningslisten
  • Hurtig levering
  • Instruktion og montering valgfri

MP220 Høvl og rundsav

Ned 53.538,10 kr.
In stock
Only %1 left

inkl. moms., plus forsendelse

  • Hurtig levering
  • Instruktion og montering valgfri
MP220 kombinerer effektivt formning, høvling og opskæring i én maskine
MP220 høvle- og rundsav er en universel træbearbejdningsmaskine, der er designet til samtidig at høvle eller profilere og skære arbejdsemnet til den passende bredde.
Beskrivelse MP220 Høvl og rundsav

MP220 er en alsidig og kompakt maskine, der kombinerer 3 vigtige arbejdsopgaver - høvling, fræsning og ripning. Det giver større effektivitet og betydelige tidsbesparelser. Den kan bruges til at skære kantet træ, til at skære kvadratisk træ, til at høvle og fræse brædder, men vigtigst af alt kan den bruges til at fremstille et færdigt produkt i én arbejdsgang ved at skære det til den ønskede bredde.

Et godt eksempel er fremstilling af lister af plader af forskellig bredde. Takket være brugen af en rundsavsklinge i maskinen kan materiale bearbejdes på et vandret hoved i forskellige bredder uden behov for yderligere justering. Det overskydende materiale skæres af, så der opnås færdige produkter med de samme dimensioner. Den cirkulære savklinge med en diameter på 225 mm, der anvendes i maskinen, gør det muligt at save med en maksimal højde på 80 mm. For at garantere sikkerheden er saven beskyttet af et ståldæksel med to opsamlingsåbninger til savsmuld. For at fjerne spånerne fra maskinens indre på den bedst mulige måde og for at holde arbejdspladsen ren er der installeret et ekstra udsugningspunkt under støbejernsarbejdsbordet.

Arbejdsbordet på høvle- og rundsav MP220 er fremstillet af støbejern af høj kvalitet. Takket være sine egenskaber dæmper støbejern vibrationer og letter materialetilførslen. Maskinen er udstyret med et 44 cm langt indføringsbord med trykrulle. Det er muligt at udstyre maskinen med et ekstra indføringsbord med en længde på 120 cm. Et overskueligt og brugervenligt betjeningspanel er placeret direkte over indføringsbordet, så operatøren har let adgang til det.

En anden fordel ved MP220 er det horisontale fræsehoved med en bredde på 410 mm og en diameter på 72 mm, som er udstyret med fire fræsespor. Som standard er akslen udstyret med to lige knive. Wood-Mizers sortiment omfatter ikke kun lige knive, men også en lang række profilknive, som også kan monteres på den vandrette aksel. Den anvendte 3 kW-motor gør det muligt at høvle materialet til en dybde på 4 mm eller at fremstille profiler med en dybde på op til 20 mm.

Materialet tilføres via 3 indføringsruller. To stålruller monteret foran den vandrette aksel og en tredje, speciel polyuretanrulle monteret direkte bagved gør det muligt for materialet at glide jævnt under bearbejdningen med den justerbare fremføringshastighed i området fra 2 til 11 m/min.

Read More
Videoer MP220 Høvl og rundsav
Udstyr MP220 Høvl og rundsav

Tekniske data MP220 Høvl og rundsav
Tekniske data
1-sided processing
Max. Ripsawing Height 80 mm
Max. Ripsawing Width 280 mm
Rundsavklinge
Diameter 225 mm
Bore Diameter 35 mm
Fremføringssystem
Feed Speed 5 m/min (ECO)
2-11 m/min (PRO)
Dust Collection Specifications
Dust Extraction Ports 50 mm
100 mm
125 mm
Recommended Airflow 2000 m3/h
Mål & vægt
Længde 1116 mm
Bredde 788 mm
Højde 1257 mm
Cast-Iron Table Size 650 mm x 410 mm
Vægt 240 kg
Shipping Weight 360 kg
Bestil katalog MP220 Høvl og rundsav