HR700 KANTVÆRKER

In stock
To Quote Form
Print Add to Compare
MODULOPBYGGET SAV TIL EFTERSAVNING MED STORT TRÆGENNEMLØB

Designet gør det muligt at udvide HR700 fra en til 6 savhoveder.

Description HR700 KANTVÆRKER


Modulopbygget, robust maskine med meget potentiale, der nemt kan udvides fra et savhoved til op til seks savhoveder, hvis der stilles større krav til savearbejdet. Der kan skæres i op til seks brædder og en barkkant på samme tid.

En operatørstation styrer alle anlæggets funktioner. I grundudstyret indstilles savhovedets højde manuelt, HR700 kan dog også udstyres med en automatisk skæretykkelsesindstilling, hvis der ofte skal produceres brættykkelser. En central båndspænding til hvert 2-hoved-modul gør båndskiftet nemmere.

Stålbåndtransportøren har en hård og holdbar overflade, der dækker hele den mulige bredde på firkanttømmeret. Tunge trykruller stabiliserer træet og fører også kort eller spændingsrigt træ sikkert gennem savhovedet.

En sensor løfter automatisk trykrullen til hvert nyt emne. Rullerne arbejder synkront med transportbåndet, hvad især er vigtigt, når der saves i tynde brædder.

Basismodellen er udstyret med 2 savhoveder og kan nemt udvides med yderligere moduler, helt op til 6 hoveder. Dette modulopbyggede design gør det nemt at gennemføre en mulig transport eller at omstille dele, og gør det muligt at øge et anlægs kapacitet med tiden. 

 

 

Read More
Specifications HR700 KANTVÆRKER
Specifications
Power
Ydelse 11 kW Elmotor pr. hoved
15 kW Elmotor pr. hoved
18.5 kW Elmotor pr. hoved
Cutting Capacity
Maks. skærebredde 400 mm
Maksimal snithøjde 400 mm
Min. snithøjde 6 mm
Min. materialelængde 1200 mm
Feed System
Type Twin-track Steel Belt
Indtrækshastighed 0 - 20 m/s
Blade
Længde 4670 mm
Bredde 32 mm
35 mm
38 mm
Head Features and Options
Højdejustering Manuel (spil)
Elektrisk
Blade Wheels
Diameter 600 mm
Get a Quote HR700 KANTVÆRKER

example@example.com