Nyhed nu! Wood-Mizer online shop for Danmark

Udskriv denne side Sammenlign

Kompatibel med: LT20, LT40 og LT70

Passer også til LT15-serien, du skal bare skære den til, så du sparer nogle penge.

Smøreapparat til filtskinner

47,87 kr.
In stock

inkl. moms, plus forsendelse

Artikel #: S09915

Kompatibel med: LT20, LT40 og LT70

Passer også til LT15-serien, du skal bare skære den til, så du sparer nogle penge.

Ydelser
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Beskrivelse Smøreapparat til filtskinner

Filtstrimmel til rengøring af den øverste løbeskinne på hovedfremføringen. Denne komponent bruges på Wood-Mizers savværker LT20, LT40 og LT70.

Filtstrimlen har den vigtige funktion at rengøre fremføringsstangen, så rullerne, der kører på den, kører problemfrit. Fremføringsbjælken udsættes for forurening fra harpiks og savsmuld under den daglige drift og skal derfor kontrolleres og vedligeholdes regelmæssigt. For at sikre operatørens komfort og de bedste skæreresultater anbefales det, at filtskinnen fugtes med olie hver dag, før arbejdet i savværket påbegyndes.

Føringsskinnerne er udstyret med viskere til at fjerne snavs, men det er den fugtede filt, der sikrer, at skinnen er helt fri for harpiks. Olie, som pensles over skinnen, opløser harpiksaflejringerne og forbedrer dermed aftørringseffekten. 

Filtstrimlen er anbragt i et hus, som også skal vedligeholdes. Det er tilrådeligt at kontrollere husets tilstand og rengøre det indvendigt for at fjerne savsmuld og spåner. Et beskadiget hus bør udskiftes med et nyt.

Bemærk, at hvis filtbæltet ikke smøres, vil det føre til for tidlig slitage af styrelejerne og ujævn fremføring af hovedet. Dette har en negativ effekt på operatørens komfort - mærkbare hovedspring og en mangel på jævn bevægelse.

Read More