Nyhed nu! Wood-Mizer online shop for Danmark

Udskriv denne side Sammenlign

Hoveddrivrem til LT20 og LT15 WIDE med elmotor

Betegnelsen 2BX81 betyder, at det er en dobbelt drivrem med en længde på 81 tommer (205,74 cm)

Hoveddrivrem 2BX81

695,95 kr.
In stock

inkl. moms, plus forsendelse

Artikel #: 014819-2

Hoveddrivrem til LT20 og LT15 WIDE med elmotor

Betegnelsen 2BX81 betyder, at det er en dobbelt drivrem med en længde på 81 tommer (205,74 cm)

Ydelser
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Beskrivelse Hoveddrivrem 2BX81

Dobbelt kompositrem med en længde på 81 tommer (205,74 cm) til transmission mellem motor og drivhjul. Passer bl.a. til LT15 og LT20 med en 11 kW motor. Takket være de materialer af høj kvalitet, der bruges til remmen, og kompositkonstruktionen giver den høj styrke og pålidelig drift. 

I de klassiske Wood-Mizer savværker bruges en særlig type rem til at drive klingens styrehjul. Det er normalt en stærk kompositrem med meget gode præstationsegenskaber. Drivremmen har til opgave at overføre motorens fulde kraft optimalt. At bruge en enkelt dobbeltforstærket rem til drevet er en meget mere fordelagtig løsning end at bruge to individuelle remme, som kan rive ujævnt. 

Drivremme er sliddele, de slides under drift og skal udskiftes regelmæssigt. For at sikre, at drivremmen fungerer optimalt så længe som muligt, skal dens spænding og materialets tilstand (gummirevner osv.) kontrolleres regelmæssigt. Remmens spænding er en ekstremt vigtig faktor for, at hele drivlinjen fungerer problemfrit. En for slap rem vil glide og ikke overføre hele den tilgængelige motorkraft, og en for stram rem vil føre til hurtigere lejeslitage og kan gå i stykker. Juster drivremmens spænding i henhold til instruktionerne i betjeningsvejledningen til den pågældende maskinmodel.

Read More