Nyhed nu! Wood-Mizer online shop for Danmark

Udskriv denne side Sammenlign

Kompatibel med: LT20, LT40, LT40WIDE, LT70, LT70WIDE

Kugleleje til Savehovede

234,94 kr.
In stock

inkl. moms, plus forsendelse

Artikel #: 012797

Kompatibel med: LT20, LT40, LT40WIDE, LT70, LT70WIDE

Ydelser
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Beskrivelse Kugleleje til Savehovede

Savkædelynet er en leje, der fører savehovedet fremad/bagud langs stålstangen. Takket være denne del er den horisontale hovedbevægelse stabil og jævn, og operatøren kan foretage et præcist snit.

Hvorfor skal jeg udskifte savkædelejet?

Et savkædeleje bør udskiftes regelmæssigt, da det har stor indflydelse på præcisionen og stabiliteten af savehovedets horisontale bevægelse. Hvis vedligeholdelsen forsømmes, kan en slidt del beskadige stangen, som hovedet bevæger sig på. Fordelen ved rettidig udskiftning er åbenlys - det er bedre at udskifte en billigere del (såsom savkædelejet) end at påtage sig omkostningerne ved at udskifte en stor komponent (brækket stang).

Hvordan ved jeg, hvornår det er tid til at udskifte savkædelejet?

Hold øje med driftstiden og udskift systematisk (hver 800 driftstimer) eller nøje overvåg tilstanden af stangens overflade og savekæden. Hvis du ser tegn på beskadigelse på kontaktoverfladen, er det tid til en udskiftning. Husk - en ny savekæde har en perfekt plan overflade, der berører stangen, men en slidt har en buet overflade.

Hvordan udskifter jeg savkædelejet?

Denne del kan udskiftes selv med de værktøjer, du finder i din værksted. Fjern først savehovedet fra savværket, udskift det slidte leje med en original ny del og monter til sidst hovedet igen på stålstangen.

Read More