Nyhed nu! Wood-Mizer online shop for Danmark

Udskriv denne side Sammenlign
  • Hurtig levering
  • Instruktion og montering valgfri

MP180 Multi-høvl

Fra 71.388,10 kr.
In stock
Only %1 left

inkl. moms., plus forsendelse

  • Hurtig levering
  • Instruktion og montering valgfri
Hurtigere produktion af høvlede brædder med afretter-, tykkelseshøvl og profilhøvl - all in one!

3-i-1-høvl til produktion af not- og fer-plader, lægter, lister og meget mere.

Ydelser
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Beskrivelse MP180 Multi-høvl

Med MP180 kombineres alle fordele ved en afretter- og tykkelseshøvl for at producere lige overflader og retvinklede brædder med en maskine, desuden findes der et vertikalt skæreværktøj på tykkelseshøvlens nederste bord.

På denne maskinen forvandles rå brædder således til færdige profilbrædder. Start på det øverste bord med at afrette to tilgrænsende sider fint i en ret vinkel. Herefter kan de andre to sider af brættet høvles i det passende mål på samme tid på det underste bord, hvorved der spares en arbejdsgang. Profilknive kan sættes ind i det vertikale skæreværktøj for at høvle profilbrædder. Det horisontale skæreværktøj kan ligeledes forsynes med profilknive med en profil på maks. 2 mm.

Da det horisontale skæretøj bruges til at planhøvle og det vertikale skæreværktøj til at profilhøvle, kan maskinen bruges til at afrette, tykkelseshøvle og profilhøvle, uden at den skal omstilles.

Denne konstruktion gør det muligt at producere notbrædder og fjedrende springbrædder i bare to trin, i stedet for i seks til otte trin, som kræves, hvis der arbejdes med traditionelle maskiner. Denne enestående kombination gør, at MP180 er særdeles populær hos snedkere, der ønsker at arbejde med en maskine, der forener omkostningseffektivitet, universel anvendelse og præcision.

Read More
Videoer MP180 Multi-høvl
Udstyr MP180 Multi-høvl

Tekniske data MP180 Multi-høvl
Tekniske data
Fremføringssystem
Fremføringshastighed 5 m/min (ECO)
2-11 m/min (PRO)
Mål & vægt
Længde 1401 mm
Bredde 954 mm
Højde 1222 mm
Vægt 310 kg
Transportvægt 440 kg
Bestil katalog MP180 Multi-høvl