Hvorfor Wood-Mizer?

 
Auswahl
Auswahl

UDVALG


Wood-Mizer save produceres i moduler. Det gør det muligt, at der ikke kun findes 6 forskellige modeller, men at vi taler om serier, inden for hvilke modellerne kan kombineres individuelt og tilpasses til de enkelte behov. Basismodeller kan også suppleres med omfangsrigt tilbehør. Købet af en sav er en vigtig investering i fremtiden. Derfor bør du tage dig god tid til at blive rådgivet godt og rigtigt og til at kigge på de modeller, du interesserer dig for, før du køber en sav.


Rentabilität

RENTABILITET


Wood-Mizer har i mere end 30 år bygget båndsavværker med smalbåndsteknik, og de afgørende fordele ved denne teknik er et højt udbytte, også selv om træet er tyndt, et lavt energiforbrug og dermed forbundede, lave driftsomkostninger og frem for alt lave investeringsomkostninger. Wood-Mizer båndsavklinger fås til alle maskiner i Silvertip-kvalitet allerede fra 14,-- € plus moms.


Vielseitigkeit

ALSIDIGHED


En mobil eller stationær båndsav fra Wood-Mizer kan bruges til at save i bygningstømmer, blokvare, finér, taglægter, træspåner til tag, ottekantede stolper, meget skævt træ eller særligt korte stammer. Forlængelsesmuligheder gør det muligt at forlænge standard-skærelængden på enhver maskine. I modsætning til en gitterkniv kan ethvert stykke træ, der anbringes på saven, opsaves individuelt.


Prazision

PRÆCISION


En af de vigtigste grunde til, at mange kunder har så meget succes med deres Wood-Mizer båndsav, er, at snittet er meget nøjagtigt. Vores tidligere og patenterede konstruktion af savhovedet med ensidet ophængning (føring oppe og nede) gør det muligt at håndtere stammen uindskrænket. Med disse båndsave opnås lige netop de resultater, du ønsker: nøjagtigt tilsavet gavntømmer, der har en snitflade, der er så glat, at begrebet "savru" får en helt ny betydning.


Mobilitat

MOBILITET


Alle save fra 15, LT20, LT40 og LT70 serierne kan med et chassis som påhængt arbejdsmaskine også bruges mobilt. Med transportvægte mellem 700 kg og 2.500 kg kræves der ingen specielle, tunge trækkøretøjer. Forbrændingsmotorer, der fås til alle serier, sikrer ægte mobilitet, da man derved ikke behøver også at transportere aggregatet. Mobile save kan således bruges til arbejde, der udføres som lønarbejde, de steder, hvor træet fældes, nemlig i skoven. Derved spares der transportomkostninger.


Lebensdauer

HOLDBARHED


Alle Wood-Mizer båndsave er særdeles holdbare og bruges i årtier i hele verden under meget vanskelige klimatiske betingelser, ofte endda i 3-holds-drift. Wood-Mizer båndsave har allerede produceret flere millioner kubikmeter snittræ i hele verden. I de mere end 25 år, hvor vi har repræsenteret Wood-Mizer i Tyskland, Østrig, Danmark, Nederlandene/Belgien og Schweiz, har vi endnu ikke skrottet noget savværk. Maskinens robusthed og holdbarhed er med til, at den i mange år har haft en god gensalgsværdi. Vi sender dig gerne et tilbagekøbstilbud på et brugt savværk. Den første Wood-Mizer sav, der nogensinde blev bygget, står længst på et museum og ville også i dag kunne bruges uden problemer.


Einsatzfreude

GLÆDE VED AT BRUGE SAVEN


Med det ensidet ophængte savhoved og det patenterede savfundament kan maskinerne også hurtigt opbygges og bruges i ujævnt terræn. De er robuste og kan bearbejde stammer med en diameter på op til 95 cm ved standardlængder på op til 8,1 m, og alligevel er de bevægelige nok til også at kunne blive brugt på en gård. På andre savværker er man nødt til at bukke sig hen over savfundamentet for at fjerne snitvaren. Wood-Mizer Design gør det muligt at stå i siden, når snittræet skal fjernes, derved aflastes ryggen. Vores maskiner arbejder både, når det er meget varmt og meget koldt, mens andre saverier ikke mere kan bearbejde det frossede træ.


Ausbeute

TRÆUDBYTTE


Forskellen mellem udbyttet fra en smal båndsav, en rundsav eller en bredbåndssav fra Wood-Mizer er meget nem at se. Vi ønsker, at du producerer rent og nøjagtigt savet træ, og ikke savmel. Med mindre energiforbrug og tid kan du save flere brædder ud af en stamme. Du har altså brug for mindre stammetræ til at producere den samme mængde snittræ. I det viste eksempel ligger udbyttet fra Wood-Mizer båndsaven på 50% mere end fra en rundsav.

…OG HVAD KOMMER DER EFTER KØBET?

Setworks
ERREICHBARKEIT

KONTAKT


Vi har åbent xxx timer om ugen. Uden for disse tider kan du naturligvis sende os en besked, så vi kan ringe til dig næste hverdag, hvis det ønskes.


Hilfe

HJÆLP


Der findes en detaljeret dokumentation med reservedelslister til alle maskiner. Denne indeholder en beskrivelse af både opbygningen og brugen. Til mange maskiner findes der online-opbygnings-videoer, hvor alle trin vises praktisk en gang til. For alle hydrauliske save er en flere-timers-introduktion indeholdt i prisen. Har du alligevel spørgsmål, kan vores serviceteam for det meste hjælpe telefonisk.


SAEGEBANDVERSORGUNG

BÅNDSAVKLINGE FORSYNING


Wood-Mizer har som den eneste savproducent inden for smalbåndsområdet også produceret båndsavklinger i de sidste 25 år. Disse bånd er afstemt i forhold til vores maskiner, er konstrueret til forskellige savsituationer, er af høj kvalitet og fås desuden til en god pris.


SCHAERFSERVICE

WOOD-MIZER SLIBESERVICE


Den af os tilbudte slibeservice er hurtig og billig. Derved behøver du ikke købe slibe- og udlæggeværktøjer, desuden sparer du tid, da du helt sikkert tjener flere penge med savarbejdet end med at slibe værktøjerne.


ERSATZTEILVERSORGUNG

FORSYNING AF RESERVEDELE


Vores reservedelslager er velsorteret med 5.000 artikler, alle sliddele har vi på lager her, hvilket gør det muligt for os at sende dem til dig i løbet af et døgn, hvis du har brug for det. Her sørger vi for at kunne tilbyde de mest fordelagtige priser, så du ikke behøver at gå igennem byggemarkeder og isenkramforretninger for at finde disse dele. De ønskede varer bestilles nemt i onlineshoppen, telefonisk, via mail eller fax.


SERVICE

SERVICE


Pleje og regelmæssig vedligeholdelse af en arbejdsmaskine er forudsætning for, at maskinen kan arbejde godt og sikkert i mange år. Vores erfarne team på værkstedet vil gerne rådgive dig telefonisk, på vores værksted eller hjemme hos dig selv. Vi hjælper også gerne med at designe din reklame, desuden stiller vi gerne fotos, logoer og grafik fra vores arkiv til rådighed.


PERSOENLICH

PERSONLIGT


En gang om året organiserer vi en sammenkomst, hvor savskærerne har mulighed for at udveksle ideer og erfaringer. Vi udstiller regelmæssigt vores nyheder på messer. På den måde er vi så også i nærheden af dig med regelmæssige mellem, i denne forbindelse glæder vi os altid, hvis du besøger os på vores stande.


ERFAHRUNG

ERFARING


Som Wood-Mizer repræsentation har vores arbejde i mange år koncentreret sig omkring en produktgruppe. Vores kunder nyder godt at de erfaringer, vi har samlet inden for serviceområdet og på saveriet.