Nyhed nu! Wood-Mizer online shop for Danmark

Udskriv denne side Sammenlign

MP100 Bjælkehøvl

46.398,10 kr.
In stock
Høvling og profilering af frisk træ.
Det perfekte supplement til LT15START, LT15CLASSIC og som noget helt nyt nu også til LT15CLASSIC WIDE.
Beskrivelse MP100 Bjælkehøvl

Selv om båndsavene fra Wood-Mizer principielt producerer et meget fint snit, skal synlige bjælker, blokhusprofiler og også en hel del andre planker høvles bagefter. Til dette ofte hårde og besværlige arbejde har Wood-Mizer udviklet en ny bjælkehøvl, der glatter eller profilerer træets overside, når der køres hen over bjælken. For at producere et særligt rent høvlebillede er akslen udstyret med fire høvleknive, der i en arbejdsgang kan afhøvle op til 4 mm materiale i en bredde på 410 mm. Da akslen også kan justeres op til 110 mm i vandret position, kan man bearbejde overflader med en samlet bredde på op til 520 mm. Skal alle 4 sider på et emne bearbejdes, bliver man nødt til at dreje det. Da træet ikke skal klemmes fast, men kun fikseres let, er der ikke fare for, at allerede høvlede sider får trykmærker på et senere tidspunkt.

Bjælkehøvlen MP100 baserer på det stabile og mange gange gennemprøvede savhoved fra LT15-serien og monteres på lejesegmenterne på LT15-serien (START, CLASSIC eller WIDE). Disse følger ikke med leveringen. Højdejusteringen samt fremføringen gennemføres manuelt vha. et håndsving.

Som grundmodel udleveres bjælkehøvlen MP100 med fire glatte høvleknive, montering af almindelige profilknive er dog uden videre muligt.

Ejere af en maskine fra LT15-serien kan bruge det samme savleje til denne bjælkehøvl og kan naturligvis også installere begge hoveder samtidigt på lejet, så man kan høvle umiddelbart efter hvert snit. Det anbefales normalt at bruge et ekstrasegment, da savens snitlængde ellers er kortere. Desuden anbefales det at bruge et udsugningsanlæg til bortledning af spånerne fra høvlearbejdet.


Read More
Videoer MP100 Bjælkehøvl
Tekniske data MP100 Bjælkehøvl
Tekniske data
Hovedmotor
Ydelse 4 kW elmotor
Snitkapacitet
Maks. materialebredde 520 mm
Maks. høvlebredde 410 mm
Maks. materialehøjde 600 mm
Min. materialehøjde 60 mm
Savhovedegenskaber og optioner
Højdejustering Manuel
Fremføring Manuel
Antal knive 4
Bestil katalog MP100 Bjælkehøvl